Minilening zonder papieren

Wanneer je niet beschikt over allerlei papieren die nodig zijn om een reguliere lening af te sluiten, zoals loonstrookjes, maar je toch snel geld wilt lenen dan kun je bij de meeste aanbieders van leningen niet terecht. Slechts bij een enkele aanbieder bestaat de mogelijkheid om geld te lenen zonder papieren. Zo kun je bijvoorbeeld online een minilening afsluiten en op die manier toch de extra euro’s lenen op momenten dat je dat nodig hebt.

Bereken via een vrijblijvende simulatie: 

Klik hier voor een vrijblijvende simulatie >>

Minilening zonder papieren

Een minilening is een speciale leenvorm die het lenen aanzienlijk eenvoudiger heeft gemaakt voor een heleboel mensen. De minileningen zijn onder andere zo toegankelijk omdat je deze online af kunt sluiten en dus geen afspraak hoeft te maken met bijvoorbeeld een bank. Ook is het niet nodig om papieren op te sturen zodat je eenvoudig en snel enkele honderden euro’s op je rekening kunt krijgen. Vaak zul je, wanneer je een minilening aanvraagt, nog dezelfde dag over het gevraagde geld kunnen beschikken.

Geen kredietcheck of zwarte lijst controle

Bij online aanbieders van minileningen wordt verder geen gebruikgemaakt van een zogenaamde zwarte lijstcontrole. Zo kun je zelfs wanneer je negatief geregistreerd staat bij de Nationale Bank vanwege een achterstand in de betaling een minilening afsluiten. De aanbieders van minilening voeren geen zwarte lijstcontrole uit omdat dit een erg tijdrovende procedure is en dat een groot aantal mensen daardoor uitgesloten worden van een minilening. Dit terwijl een minilening altijd een relatief klein leenbedrag kent. Een zwarte lijstcontrole vindt een heleboel aanbieders van minileningen dan ook niet noodzakelijk.

De hoogte van de minilening

Hoe groot het bedrag is dat je door middel van een minilening kunt lenen is afhankelijk van het bedrag dat je op dat moment nodig hebt. Op het moment dat je bijvoorbeeld voor een bepaalde aankoop 350 euro wilt lenen dan kan dat met een minilening. Maar ook als je 600 euro of zelfs 1000 euro wilt lenen is dit mogelijk. Hoeveel geld je leent met een minilening en waar je dit geld aan uitgeeft, bepaal je volledig zelf. Je hoeft die de aanbieder van de minilening dan ook niet mede te delen. Vaak wordt er echter wel een minimum- en maximum bedrag aangegeven door de aanbieder van een minilening. Binnen deze marges ben je verder vrij om te lenen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij verschillende aanbieders meerdere minileningen tegelijkertijd af te sluiten. De vraag is dan echter of dit verstandig is gezien de korte looptijd van deze leningen.

Snel regelen van een minilening zonder papieren

Op het moment dat je interesse hebt in het afsluiten van een minlening, omdat je bijvoorbeeld eerder een dringende aankoop wilt doen, dan kun je een online offerte aanvragen. Een dergelijke aanvraag neemt slechts enkele minuten in beslag. Je doet er overigens wel goed aan om bij meerdere aanbieders van minileningen offertes aan te vragen. Op die manier kun je namelijk gemakkelijker beslissen bij welke aanbieder je de minilening het meest voordelig af kunt sluiten. Online kun je vervolgens de aanvraag van de minilening definitief maken. Nadat de aanbieder van de minlening je aanvraag heeft bevestigd, zal het gevraagde bedrag vaak nog dezelfde dag op je rekening staan.

Klik hier voor een vrijblijvende simulatie >>